joi, 19 martie 2009

Am fost decorat de Rezistentii Urbani


Acest lucru s-a intamplat ceva mai demult, dar de abia acum m-a lovit orgoliul sa public acest lucru. Pana acum nu m-a lasat modestia. Dar mi-a trecut...
Iata motivatia prietenilor de la faimosul blog Rezistenta Urbana :

"Stim ca nu prea dam onoruri des, dar asta este farmecul lor, sa le dam persoanelor care chiar ne-au impresionat. Primul onor pe anul 2009 merge la dl. RADU OLTEAN. Dl. Oltean, de profesie grafician, intretine blogul art-historia, de departe cel mai interesant in materie de informatie istorica, in mare parte legata de Bucurestii vechi. De remarcat si serialul dedicat castelelor austro-ungare uitate si cazute in paragina din Transilvania.
Demna de toata lauda este munca de pionierat a dlui. Oltean pentru cresterea cunoasterii Bucurestilor veacului al 19-lea, Bucurestii pre-regali. In acest scop, dl. Oltean a lansat cateva proiecte foarte interesante. Incepand cu reconstituirea intitulata „Harta Bucurestilor la 1847-1854”, chiar de dupa Marele Incendiu si ajungand la recenta mapa cu Cele mai frumoase panorame ale Bucurestilor vechi. Deoarece in perioada comunista nu au existat studii in acest sens, dupa 1989 setea de informatii despre „secretele” Bucurestilor inca arhaici si orientali a crescut cu repeziciune. Aici intervine dl. Oltean, care suntem siguri ca va continua sa ne incante. Munca Domniei Sale este diferita fata de cea a celorlati producatori de continut on-line si off-line romanesc, fiindca nu copiaza in prostie materiale din afara. Schitele si desenele personale sunt un exemplu graitor. Ca atare, noi ii acordam CRUCEA PURPURIE IN GRAD DE NOBIL CREATOR, Onor Desavarsit."

Va multumesc ... Ma simt onorat...

10 comentarii:

Antoaneta spunea...

Pe bunã dreptate, tine-o tot asa:) Am gãsit un blog atât de dibaci scris încât auctoarea ar putea fi o minunatã colaboratoare cu texte în stilul epocii:

http://rapireadinserai.blogspot.com/

Liviu Drugă spunea...

Felicitari! Oamenii au mare dreptate in argumentul lor. Asa cum si tu ai dreptate in a-ti face cunoscuta aprecierea lor. Iti asteptam in continuare textele pe blogul tau. Toate cele bune! :)

Răzvan Ionuţ Dobrică spunea...

Felicitări!

Anonim spunea...

Ma bucur pentru tine si ma declar si eu convins ca ne vei incanta si pe viitor cu lucrarile tale. Mult succes in continuare!

Radu Oltean spunea...

@ Antoaneta
da, misto scrie cucoana (nu stiu ce varsta are iar poza nu cred ca e adevarata)

va multumesc la toti pt incurajari

Anonim spunea...

Totul e pe merit! Cred rt Historia e atit o sursa de inspiratie cit si un model de urmat (fara vorbe mari!)

michaillos spunea...

felicitari! si daca nu ai treaba prin mai, te invit la niste dezbateri despre bucuresti. http://mapsandstories.blogspot.com/2009/03/un-cogito-nou-nout-pentru-bucuresteni.html. tinem legatura pe email.

Iza Oana spunea...

Felicitari! O meriti! Ma bucur tare pentru tine.

Losy spunea...

Bravo Radu!
Ma bucur pt tine si totoadata pt ei ca stiu sa aprecieze...

Anonim spunea...

Suuuuuuuper! Felicitari! Felicitari! Felicitari! Felicitari! Felicitari! Felicitari! Felicitari!

Este, intr-adevar, un blog minunat!