joi, 10 iunie 2010

Bookfest



Sunt prezent la Targul de carte Bookfest de la Romexpo, undeva cam in fund. Cine mai e interesat de afisele mele are ocazia acum sa le cumpere ceva mai ieftin.

In plus, cine e interesat sa cumpere albumul coordonat de mine si finantat de ARCUB, are pt prima oara ocazia sa il cumpere (100 lei).

E vorba de "Bucuresti 550 de ani de atestare" .Profitati acum caci nu se stie cand o sa mai aveti ocazia in conditiile in care Arcub nu mai are multe exemplare si nici nu e clar cand va face un nou tiraj...Gasiti voi unde e stnadul Arcub...

8 comentarii:

ADRIAN spunea...

Din fericire il am, cu semnatura :)
Bine ca a iesit pe piata! Poate ca pare un pic scump dar face toti banii. Am sa-mi anunt colegii.
Mi-a placut chestia aia cu sunt "in fund" :)) Mi-a adus aminte de gluma aia veche pe cand erau taxatoare in troleibuze: se dadea in aglomeratie banu' catre respectiva pentru un bilet si se spunea "dati va rog, din mana in mana, pana in fund la taxatoare!" :)

Tavi spunea...

Super tare! De prin Ianuarie il astept (atunci am auzit ca a aparut)...
Abia astept sa ma apuc de citit (acum sunt la munca, n-am voie, destul ca m-am invoit o ora ca sa il cumpar). Deja vad insa ca e frumos tiparit, miroase bine, hartie buna. Daca avea si coperti cartonate era de 10+. Asa e "numai" de nota 10.
Felicitari!
E voie sa spunem ca se poate cumpara si direct de la ArCuB? Eu asa am facut, e prea cald pentru Romexpo...

Bogdan Greaca spunea...

Ati putea da cateva indicii despre locatia standului? Macar in ce pavilion se gaseste...

cherie spunea...

Felicitari !

Saloane tatuaje spunea...

sambata sper sa ajung si eu si sa te vizitez...

Laure spunea...

Descopar acum blog Dvs, cautand imagini cu groapa Ouatu. Bravo pentru realizarile. Imi pare rau ca nu am fost la curent in timpul Targului, pentru ca as fi cumparat albumul dvs. Sunt o mare iubitoare de Bucuresti.
Succes in continuare.

Anonim spunea...

Buna seara,

Albumul acesta se mai poate cumpara de undeva la momentul acesta? Eu abia azi am descoperit blog-ul dumneavoastra...

Radu Oltean spunea...

@Anonim
Albumul se gaseste de vanzare la Bucuresti, la sediul Arcub, pe str Batistei 14, vis a vis de Ambasada Americii. Doar acolo. Costa 100 lei.