joi, 16 martie 2023

Moralitatea Bisericii și Sexul


 

Morala! Asta ți se aruncă în față de către culte când le contești dorința bolnavă de Putere.

Noi, Bisericile, vrem o societate morală. Ăsta e scopul nostru. De asta le băgăm copiilor pe gât Religie 13 ani de zile! De aia primim bani duium de la stat să ridicăm sute de biserici, în frunte Catedrala Mântuirii, de aia primim și avem proprietăți aproape la fel de multe ca vremea fanarioților, de aia statul nu ne conabilizează veniturile, de aia ni se permit orice abuzuri, de aia clericii noștri au impunitate în fața legii, de aia suntem apropiați de grupuri extremiste, de aia facem propagandă antiUE, antidemocrație, anticunoaștere, anti a orice nu e Religie” Fiindcă vrem MORALĂ!!! Religiile sunt singurele păstrătoare ale MORALEI!

Care Morală, v-ați putea întreba? Dacă ceri mai marilor Bisericilor o listă cu acele valori morale pe care le dețin doar ei, ți se va chicoti arogant! Să fi bun, să nu furi, să fi empatic cu cel aflat în nevoie, să încurajezi bunul simț și bunul gust, să muncești corect, într-un mod etic, să nu-ți bați nevasta și copiii, să-ți dorești educarea poporului pentru ca acesta să devină mai deștept și mai înțelept, ca să-și poată ridica nivelul de trai, adică să iasă din sărăcie, nevoi și disperare? Nici vorbă!

Singura probelmă a Religiilor e SEXUL! Unica valoare morală pe care o vor Bisericile e FĂRĂ SEX. Eventual fără femei. Fiindcă problema Bisericilor par să fie femeile. Femeile fără batic și cu fustă scurtă. Și bărbații, dar doar dacă sunt ghei. Practic tot la sex ajungem. Unica problemă a Bisericilor e sexul! Nici o diferență față de idealurile ”morale” ale musulmanilor fundamentaliști.

Valorile morale pe care le clamează Bisericile sunt una: nu fă sex, nu vorbi despre sex. Tabu! Dar nici nu vor să te învețe cum să faci asta. Căci dacă aduc vorba despre sex, poate îți trezesc curiozitatea și vrei sex.

Ei știu că Dumnezeu nu urăște nimic mai mult pe lumea asta ca sexul. Bisericilor le este foarte frică de sex. Mă rog, bărbaților din Biserici. Am senzația că de 2000 de ani, nimic nu îi sperie mai tare decât propriile dorințe sexuale. Îi face să simtă slabi, fragili, coruptibili.

În cultura populară există un personaj de film, foarte bine conturat, care concentrează în el cel mai bine ipocrizia dintre fanatismul religios și dubla obsesie iubire/ură față de sex: judecătorul Claude Frollo din animația Cocoșatul de la Notre Dame. Omul îi crede pe toți păcătoși în timp ce se vede pe el păstrătorul pur al moralei lui Dumnezeu. Asta în timp ce o dorește obsesiv pe frumoasa Esmeralda, pe care neputând-o avea, preferă să o ardă pe rug.


Cam pe acolo ne aflăm în România anului 2023

Niciun comentariu: