luni, 25 septembrie 2017

Dușmanii nației

Nicicând în Istorie, românii nu și-au tăiat mai abitir craca de sub picioare.
Nu mai poți, oricât ar încerca politrucii PSD, să mai învinovățești pe NIMENI.
Nu mai sunt nici romani, huni, avari, cumani, pecenegi, tătari, unguri, tătari, unguri, turci, unguri, turci, austrieci, ruși, unguri și austrieci, ruși, turci, evrei, nemți, sovietici, comuniști. Nici sistemul, iobăgia, jaful, fanarioții, condițiile geografice, războaiele, bolșevismul, clima, dictaturile, greaua moștenire nu le mai poți face vinovate.
Nici că nu avem democrație, drepturi sau libertăți. Că avem! Clar avem! Nu mai poți invoca nici faptul că suntem ținuți în sărăcie de Apus, că nu ne primesc în Nato sau UE. Ne-au primit.
Nici pe Soroș, nici Vaticanul, masonii, rușii (mai nou), evreii (tot pe nou), Cioloș, Oculta, ungurii și Orban, Big-Pharma nu mai poți da vina că PSD-ALDE , Tăriceanu și Dragnea duc țara de râpă cu accelerație.

Pur și simplu NOI ca popor suntem degenerați. Iar cei mai vinovați nu-s neapărat mujicii din Teleorman, Vaslui sau de aiurea, care abia știu în ce țară trăiesc și oricum nu au nici o așteptare de la viață. Ci de la ”fițoșii” din orașe care refuză să voteze ”răul mai mic”, așteptându-l, aroganți, pe ”Binele cel Mare, pe Liderul Suprem, cel ce va aduce prosperitatea și fericirea absolută în România”.
Pe scurt. Totdeauna în Istorie românii au avut o scuză că ne-a mers rău. Totdeauna au găsit un vinovat extern. Acum e iarăși rău de tot. După vreo 17 ani de mers înainte ( e drept, lent, dar înainte) acum brusc, ne-am întors cu 20 de ani în urmă, cea mai rapidă retrogradare din Istoria României din ultimii 27 de ani. Doar că acum nu mai poți găsi un vinovat precum cei de mai sus! Nicicând în Istoria românilor nu eram mai pe calea cea bună ca acum un an. Totul arăta bine, totul începea timid să funcționeze, iar luminița de la capătul tunelului chiar se arătase. Chiar creștere economică! De ce ne-am tăiat craca de sub picioare? Că suntem un popor primitiv și profund imoral, incapabil să mai facă diferența între bine și rău. Incapabili să împiedicăm ajungerea la putere și la toate pârghiile statului a unei bande sinistre de mafioți. Că mare parte din noi suntem coruptibili (și aia, pe bani puțini). Bine că vrem familie tradițională. Acolo era problema României.

PS-Sursa imaginii de titlu, cea cu Soros provine de pe situl lui Daniel Roxin, un conspiraționist-naționalist mistic care umple netul de aberații toxice, mai ceva ca RTV sau ActivN.

5 comentarii:

popa ioana daniela spunea...

Legenda Mesterului Manole reloaded, sa speram ca oalele se vor sparge in capul "stangii", daca PSD se poate numi stanga. Va sosi o vreme (cu cat mai repede cu atat mai bine) cand deficitele vor trebui corectate, cand datoriile vor trebui platite. Sper din tot sufletul ca masurile impopulare sa le ia ALDE dragnea&ponta&taricenu&...

Ovidiu spunea...

PSD-ul e ca un cancer fara leac. Daca dispar acesti jegosi de oameni va asigur ca o sa apara altii formati tot de ei. Asa ca de invartim intr-un cerc vicios si hai sa jucam mai bine 'Lantul slabiciunilor' !

aparat de etichetat spunea...

e clar. Soros si francmasoneria sunt vinovati de saracia si haosul din Romania. Sigur...

Anonim spunea...

Mă, io n-am votat și nu pentru că-l aștept pe Mesia ci pentru faptul că Nicușor a adus argumente serioase în favoarea lui.Votați-mă pe mine ca să nu-i votați pe ei.Măi Nicușor, hai sictrir ! Să o ia dracu' de țară cu poporu' ei cu tot, dacopat și manelist !

Radu Oltean spunea...

@Anonim- Felicitari! Acum v-ați mai schimbat părerea sau e tot aia?